• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σύμφωνη γνώμηE.Y.Δ. για την προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης βιοαποβλήτων στους Δήμους Ζηρού και Νικ. Σκουφά
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σύμφωνη γνώμηE.Y.Δ. για την προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης βιοαποβλήτων στους Δήμους Ζηρού και Νικ. Σκουφά

Τη σύμφωνη γνώμη της για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία προκήρυξης τριών υποέργων προμήθειας εξοπλισμού για τη διαχείριση βιοαποβλήτων στους Δήμους Ζηρού και Νικολάου Σκουφά, εκφράζει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου.
Ειδικότερα, με έγγραφό της προς το Δήμο Ζηρού διατυπώνεται η σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία προκήρυξης των έργων «Προμήθεια εξοπλισμού κάδων βιοαποβλήτων Δήμου Ζηρού» και «Προμήθεια εξοπλισμού απορριμματοφόρου οχήματος βιοαποβλήτων Δήμου Ζηρού» συνολικού προϋπολογισμού 282.930 ευρώ. Τα δύο έργα εντάσσονται στην πράξη «Διαχείριση βιοαποβλήτων Δήμου Ζηρού».
Επίσης, διατυπώνεται η σύμφωνη γνώμη για το έργο «Προμήθεια εξοπλισμού απορριμματοφόρου οχήματος βιοαποβλήτων Δήμου Νικολάου Σκουφά», προϋπολογισμού 173.600 ευρώ, της πράξης «Διαχείρισης βιοαποβλήτων στο Δήμο Νικολάου Σκουφά».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Διάλογο με την τοπική κοινωνία και τους Δημότες της Ανέζας και του Καλογερικού

Κώστας Παππάς

Συμμετοχή 1ου ΕΠΑΛ Άρτας σε εγκαίνια Πάρκου Δραστηριοτήτων στην Σμύρνη

Κώστας Παππάς

Ο Δήμος Αρταίων έστρωσε στην άσφαλτο ενεργειακό υλικό για τη μείωση της θερμοκρασίας και την βελτίωση του μικροκλίματος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..