• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Άνοιξε πυρ έξω από κατάστημα διασκέδασης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Άνοιξε πυρ έξω από κατάστημα διασκέδασης

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Θεσπρωτίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Κατηγορείται ότι πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο προς την είσοδο καταστήματος διασκέδασης,όπου υπήρχαν θαμώνες και εργαζόμενοι
Συνελήφθη ακόμη ο ιδιοκτήτης του όπλου, ο οποίος του το είχε παραχωρήσει
Συνελήφθη σήμερα (15-08-2023) πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Στο πλαίσιο τη ίδιας υπόθεσης συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο ημεδαπός, βρισκόμενος έξω από κατάστημα διασκέδασης, πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο με κατεύθυνση προς την είσοδο του καταστήματος, όπου βρίσκονταν θαμώνες και εργαζόμενοι, χωρίς ωστόσο να προκληθεί τραυματισμός τους.
Στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε από υπεύθυνους του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς, που προσέτρεξαν στο σημείο.
Το όπλο, ιδιοκτησίας του έτερου κατηγορούμενου κατασχέθηκε, ενώ αμφότεροι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έρχεται σημαντική μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις

Κώστας Παππάς

Εστίαση: Προετοιμάζονται για ανεμβολίαστους οι επιχειρήσεις – Αγοράζουν μαζικά σόμπες

Κώστας Παππάς

Θεοφάνεια 2024: Με επισημότητα, κατάνυξη και πλήθος κόσμου ο εορτασμός του Καθαγιασμού των Υδάτων στο Ιστορικό γεφύρι της Άρτας.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..