ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προανάκριση για το νεκρό ανήλικο σε καρότσα φορτηγού

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για περιστατικό εντοπισμού νεκρού ανήλικου αλλοδαπού, βραδινές ώρες χθες (30-09-2019) στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, σε καρότσα φορτηγού που μετέφερε βαμβακόσπορο.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ο ανήλικος είχε επιβιβαστεί μαζί με ομοεθνή του στο φορτηγό, το οποίο είχε αναχωρήσει από τη Μαγνησία με ενδιάμεσο προορισμό την Ηγουμενίτσα και τελικό την Ιταλία.
Για την υπόθεση αναμένονται αποτελέσματα ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνάντηση Δήμαρχου Αρταίων με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ Α.Ε. για το Κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο, το Μουσικό Σχολείο Άρτας, τη δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης και την αξιοποίηση δημόσιων παραποτάμιων εκτάσεων.

Κώστας Παππάς

Αποκαλυπτήρια της προτομής του πεσόντα Σμηναγού Αναστάσιου Μπαλατσούκα και ονοματοδοσία της πλατείας, από τον Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη ο εγκέφαλος της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..