• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τζένη Ταπραντζή για την αναβολή του πρωταθλήματος ΕΠΣ Άρτας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζένη Ταπραντζή για την αναβολή του πρωταθλήματος ΕΠΣ Άρτας

Γιατί κε Δήμαρχε, η συμμετοχή μας στις εκλογές έγινε με τον νόμο του “Κλεισθένη”, που σημαίνει ότι η συμπολίτευση θα δίνει λόγο στην αντιπολίτευση…κι όλοι μαζί στους συνδημότες μας!

Μαθαίνουμε ότι και αυτή την Κυριακή θα αναβληθεί το πρωτάθλημα της ΕΠΣ !! Μαθαίνουμε επίσης ότι για αυτό φταίει η αντιπολτευση…, που πρέπει να ψηφίζει ΧΩΡΙΣ να ελέγχει…, που και αν ψήφιζε το συνοπτικό διαγωνισμό πάλι θα αναβαλλόταν το πρωτάθλημα γιατί θέλει 10 ημέρες τουλάχιστον για να εγκριθεί…. Δηλαδή, την καθυστέρηση την χρεώνουμε σε άλλους… Δηλαδή την απαξίωση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου την βαφτίζουμε αδιαφορία…
κι επειδή αυτόν τον τόπο όλοι τον αγαπούμε και θέλουμε την ανάπτυξή του, ζητούμε έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου για να λυθεί το πρόβλημα και να δοθεί η ανάλογη ενημέρωση.
Στόχος όλων μας είναι να υπηρετήσουμε τους δημότες και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά τους. Η Δημοκρατία θα λειτουργήσει, το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το κορυφαίο όργανο λήψης των αποφάσεων και αυτό θα το διαφυλάξουμε!

Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια , Δημοτική ομάδα “Δημοτικής Αναγέννησης”

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο Γιώργος Στύλιος στα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και την Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ της Άρτας

Κώστας Παππάς

Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια: Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις”.

Κώστας Παππάς

Όλγα Γεροβασίλη: Δικαιοσύνη στην κοινωνία, την οικονομία και το κράτος ή Μητσοτάκης;

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..