ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Το μήνυμα στον φάκελο με τις σφαίρες

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υπηρεσίες Ασφαλείας στην Πάτρα, μετά την αποστολή φακέλων σε επιχειρηματίες της πόλης, όπου περιείχαν από μία σφαίρα, καθώς επίσης και ένα απειλητικό μήνυμα.
Πρόκειται για ιδιοκτήτες εστιατορίων, μπαρ και καφέ μπαρ, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν, ότι ήταν τέσσερις οι φάκελοι που άφησαν οι δράστες στα καταστήματα χθες και ένας σήμερα.
Μέσα στους φακέλους, εκτός από τη σφαίρα, υπήρχε και ένα μήνυμα, το οποίο ανέφερε: «η δύναμη της πόλης είναι αόρατη, αλλά είναι εδώ».
Οι Αρχές Ασφαλείας στην Πάτρα έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο DNA και αποτυπωμάτων τους φακέλους, ενώ θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και οι σφαίρες.
Δύο είναι τα σενάρια που ερευνούν οι Αρχές. Το πρώτο, να πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο άτομο, που θέλει να προκαλέσει αναταραχή στην πόλη και το δεύτερο, να πρόκειται για κάποια κίνηση οργανωμένου κυκλώματος εκβιαστών, που θέλουν να στείλουν μήνυμα στους καταστηματάρχες της πόλης.
Με την υπόθεση μέχρι στιγμής, ασχολείται η Ασφάλεια της Πάτρας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πότε θα ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί – H πρόταση της κυβέρνησης

Κώστας Παππάς

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε γυναίκα που διαγνώστηκε με κορονοϊό – Πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου

Κώστας Παππάς

Ραντεβού θανάτου με πρόφαση βλάβη στο αυτοκίνητο – Σκότωσε τον βιαστή κουνιάδο του

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..