ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Σιαφάκας : «Εξασφαλίζουμε την πολυεπίπεδη φροντίδα που χρειάζονται οι ηλικιωμένοι συνδημότες μας»

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε δομές και υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας επισκέφτηκε το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Αρταίων, συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης “Άρτα υπεύθυνα Μαζί”.
Ο κ. Σιαφάκας συνομίλησε με τους υπευθύνους της δομής κι ενημερώθηκε για τα προβλήματα που λειτουργούν ανασταλτικά στην εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΠΗ, όπως η έλλειψη γιατρού για συνταγογράφηση φαρμάκων και η έλλειψη φυσικοθεραπευτή, θέματα για το οποία ο κ. Σιαφάκας δήλωσε ότι θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την επίλυσή τους. Ο κ. Σιαφάκας συνομίλησε και με ηλικιωμένους συνδημότες μας του ΚΑΠΗ, ακούγοντας με προσοχή και αληθινό ενδιαφέρον τα προβλήματά και τις ανησυχίες τους, ενώ δήλωσε ότι η νέα δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός δίπλα τους.
«Κάθε αναπτυγμένος Δήμος που θέτει την κοινωνική πολιτική στο επίκεντρό του, οφείλει να αντιμετωπίζει με σεβασμό και υπευθυνότητα όλα τα θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία, εξασφαλίζοντας στους ηλικιωμένους συνδημότες μας την πολυεπίπεδη φροντίδα που χρειάζονται, μεριμνώντας για την καλή υγεία και ευημερία τους και παρέχοντας διεξόδους στην καθημερινότητά τους με δράσεις και πρωτοβουλίες που θα αποτρέπουν την κοινωνική απομόνωσή» δήλωσε ο κ. Σιαφάκας κατά την επίσκεψή του στο ΚΑΠΗ του Δ. Αρταίων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Παιδική παράσταση: “Κουνγκ Φου: Φίλοι για Πάντα”

Κώστας Παππάς

Ράνια Γκίζα: Υποψήφια για την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Προχωρούμε ενωμένοι στη νέα αρχή

Κώστας Παππάς

Κοινή Διακήρυξη του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ και των συνεργαζόμενων πολιτικών φορέων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..