• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων – Ταλαιπωρία για 40 επιβάτες
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων – Ταλαιπωρία για 40 επιβάτες

Ταλαιπωρία για 40 επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, που ταξίδευε χθες το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη καθώς το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στα διόδια Μαλακασίου, λόγω μηχανικής βλάβης.
Μάλιστα εκδηλώθηκε και φωτιά, την οποία έσβησε άμεσα ο οδηγός με την χρήση πυροσβεστήρα.
Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική, αλλά δεν χρειάστηκε μα συνδράμουν.
Οι 40 επιβάτες βρέθηκαν στον δρόμο με τις αποσκευές τους, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη έντονη χιονόπτωση. Αρκετοί διαμαρτυρήθηκαν στους εργαζομένους των διοδίων, καθώς δεν άνοιξαν τα γραφεία προκειμένου να μπουν μέσα και να προφυλαχθούν από τις καιρικές συνθήκες.
Χρειάστηκε να μείνουν για μια ώρα στο κρύο μέχρι να έρθει άλλο λεωφορείο, το οποίο τους μετέφερε στα Γιάννινα χωρίς άλλες περιπέτειες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σοκ στην Άρτα: Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε συγγενή του

Κώστας Παππάς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας.

Κώστας Παππάς

Ντοκουμέντο: Οργή για το θέατρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζητάει με λυγμούς ασθενοφόρο – «Βοήθεια, βοήθεια»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..