ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Θρησκευτικής μουσικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» αποφάσισε να διοργανώσει την άνοιξη Φεστιβάλ Θρησκευτικής μουσικής με σκοπό την καθιέρωσή του ως θεσμό που θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη μας.
Το φεστιβάλ θα γίνεται με τη συμμετοχή της Μικτής μας χορωδίας καθώς και άλλων φωνητικών και ορχηστρικών συνόλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα προσκαλούνται γι αυτό το σκοπό.
Ως χώρος διεξαγωγής του θα επιλέγονται οι ναοί και οι υπέροχες βυζαντινές εκκλησίες μας όχι μόνο για τη συνάφεια τους με το περιεχομένου του φεστιβάλ αλλά και για την ανάδειξή τους στο φιλόμουσο κοινό που θα το παρακολουθεί.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Νεώτερη κεραμική από την Ήπειρο. Συλλογή Φ. Ραπακούση»

Κώστας Παππάς

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

Κώστας Παππάς

Πλήθος κόσμου στον Ιερό Βράχο και στην Καμαρίνα Εκδήλωση τιμής από το Ζάλογγο έως τη Μικρά Ασία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..