• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε ο απόστρατος της ΕΛΑΣ που αγνοείτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε ο απόστρατος της ΕΛΑΣ που αγνοείτο

Τραγικό τέλος για τον απόστρατο της ΕΛΑΣ που αγνοείτο.
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίσθηκε λίγο πριν από τις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας (05/12), ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ που αγνοείτο, από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.
Αρχικά, βρέθηκε το αυτοκίνητό του κοντά στο χωριά Άρλα της Δυτικής Αχαΐας και σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το όχημα, σε περιοχή με αμπελώνες, βρέθηκε αναίσθητος και ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr.
Υπενθυμίζεται ότι σήμανε συναγερμός σήμερα το απόγευμα, για αγνοούμενο άνδρα ηλικίας 61 ετών (απόστρατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ) που εξαφανίσθηκε χθες το απόγευμα (03/12) από το σπίτι του, στο Αίγιο.
Το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή της Ερυμάνθειας. Η δήλωση εξαφάνισης έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας από τη σύζυγο του, το πρωί (04/12).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Προσλήψεις αναπληρωτών: Βγήκαν τα αποτελέσματα για 31.846 θέσεις

Κώστας Παππάς

Τριών Ιεραρχών: Κανονικά τα μαθήματα στα σχολεία τη Δευτέρα 30/01, τι θα γίνει με τα φροντιστήρια

Κώστας Παππάς

«Βόμβα» Νικολούλη! «Πληροφορίες και για τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..