• Home
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τράπεζα Ηπείρου εγκαινιάζει νέο κατάστημα στη Φιλιππιάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τράπεζα Ηπείρου εγκαινιάζει νέο κατάστημα στη Φιλιππιάδα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή της Ηπείρου με την έναρξη της λειτουργίας του 9ουυποκαταστήματός της, στηΦιλιππιάδα (Μπιζανίου 266 και Γριμπόβου, 48200, τηλ. 2683301230), πριν από λίγες ημέρες. Διευθυντής του νέου καταστήματος είναι ο κ. Ευάγγελος Λελοβίτης, γνωστός στην τοπική κοινωνία λόγω άλλων θέσεων ευθύνης που είχε αναλάβει σε τράπεζες της περιοχής.
ΗΤράπεζα των Ηπειρωτών με τη παρουσίατης στην περιοχή τηςΦιλιππιάδας, συνεχίζει να συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στην εξυπηρέτηση των ιδιωτών, όσο και των τοπικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας παράλληλα την ανάπτυξη της περιοχής.
Με βασικό της στόχονα είναι η Τράπεζα πρώτης επιλογής στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου για ιδιώτες, οικογένειες, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και φοιτητές, η Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται δίπλα στου κατοίκους της Φιλιππιάδας, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των τοπικών επιχειρήσεων ανά κλάδο. Παράλληλα,παραμένει δίπλα τους προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού το προϊόν που τους ταιριάζει, προσφέροντάς τους άμεσα και ευέλικτα μια ολοκληρωμένη συμβουλευτική καθοδήγηση.

Σχετικά με την Τράπεζα Ηπείρου:
Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας Ηπείρου.Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 17.000 Ηπειρωτών αλλά και των θεσμικών επενδυτών. Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης, η Τράπεζα βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια Ισχυρή Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο που σχεδιάζει η Τράπεζα θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία , όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους .

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τίτλοι τέλους στην προστασία πρώτης κατοικίας

Κώστας Παππάς

Καύσιμα: Έρχεται μείωση τιμών στο πετρέλαιο θέρμανσης και στη βενζίνη

Κώστας Παππάς

Μπορείς τώρα να αλλάξεις εταιρεία ρεύματος με πέντε απλά βήματα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..