• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τέμπη: Συγκλόνισε ο πατέρας της Φραντζέσκας στη συναυλία για τη μνήμη των θυμάτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Συγκλόνισε ο πατέρας της Φραντζέσκας στη συναυλία για τη μνήμη των θυμάτων

Στη μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, ο πατέρας της αδικοχαμένης Φραντζέσκας Μπέζα συγκλόνισε τραγουδώντας το τραγούδι που είχε συνθέσει η κόρη του.
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη διοργανώθηκε στον «Μύλο» στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στους διοργανωτές της βραδιάς, ήταν ο πατέρας της άτυχης Φραντζέσκας Μπέζα, Δημήτρης.
Η πιο συγκλονιστική στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν ο κ. Δημήτρης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το τραγούδι που είχε συνθέσει η 20χρονη κόρη του.
Ο Δημήτρης Μπέζας, όταν ανέβηκε στη σκηνή, και πριν τραγουδήσει, είπε προς τον κόσμο που είχε κατακλύσει τον χώρο: «Η αγάπη σας, η δύναμή μας, πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
«Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν. Σήμερα δεν θα πούμε λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ», πρόσθεσε.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον κ. Μπέζα να ερμηνεύει τραγούδι στο οποίο είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική η κόρη του. Πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band.
Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα «δείξουν» την αλήθεια

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάστηκε κλοπή από κατάστημα στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Πέθανε ο μεγάλος λαϊκός συνθέτης Τάκης Μουσαφίρης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..