• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Συλλήψεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για χρήση υπηρεσιακών οχημάτων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για χρήση υπηρεσιακών οχημάτων

«Επίσκεψη» από συναδέλφους τους του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκαν σήμερα τρεις ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, δύο εκ των αξιωματικών κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούσαν υπηρεσιακά οχήματα για προσωπικές τους ανάγκες, ενώ ο τρίτος, ο οποίος είναι προϊστάμενός τους ελέγχεται για το εάν ήταν σε γνώση του τα όσα έκαναν οι συνάδελφοί του.
Οι ίδιοι πάντως φέρονται να ισχυρίζονται πως ο λόγος που χρησιμοποιούσαν τα οχήματα ήταν για αστυνομικές επιχειρήσεις και ελέγχους σε στόχους.
Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο zougla.gr πως οι ελεγχόμενοι αστυνομικοί υπηρετούν στην υπηρεσία προστασίας επισήμων προσώπων και γνωρίζονταν από το παρελθόν καθώς είχαν συνυπηρετήσει σε υπηρεσία του αεροδρομίου.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως δύο εκ των αξιωματικών είναι ενεργά μέλη αστυνομικού συνδικαλιστικού οργάνου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανατροπή στο ωράριο των καταστημάτων από Δευτέρα 4 Μαΐου

Κώστας Παππάς

Τρίτος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2020, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Τα 24 κόμματα και οι συνασπισμοί που δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..