ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Σοβαρά τα προβλήματα και στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

Στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολύ σοβαρά προβλήματα στα οδικά δίκτυα Ελάτης – Καστανιάς – Ρετσιανών – Διχομοιρίου – Τυμπά – Πέρα Καλεντίνης και Άνω Καλεντίνης με κατολισθήσεις , πεσμένα δέντρα και μεγάλες καθιζήσεις.. Μηχανήματα του Δήμου στην διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας εργάστηκαν ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και η πρόσβαση.

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος η συνεργασία με την Περιφέρεια είναι στενή, ωστόσο σε μία νέα ενδεχόμενη βροχόπτωση, τα προβλήματα θα ενταθούν και πάλι.

« Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όλοι στις μετακινήσεις μας σε όλα τα οδικά δίκτυα του Δήμου μας μιας και λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων υπάρχει επικινδυνότητα για ξαφνικές καταπτώσεις , καθιζήσεις , υπερχειλίσεις ρεμάτων και ποταμών καθώς και αποκόλλησης βράχων και πτώσης δέντρων !
Ο Δήμος παρακαλεί τους δημότες για οποιοδήποτε πρόβλημα να ενημερώνουν τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ,τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της κάθε Δημοτικής Ενότητας ή τον Δήμαρχο καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου» επισημαίνει ο κ. Μίγδος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

57 πρόστιμα στην Ήπειρο για παραβάσεις διάδοσης του κορωνοϊού

Κώστας Παππάς

Άρση απαγόρευσης και διακίνησης οστρακοειδών από τον Αμβρακικό

Κώστας Παππάς

Έξι συλλήψεις γα το συμβάν στην Ελεούσα Άρτας – Εκτός κινδύνου οι 3 αστυνομικοί

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..