• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Θέλω να μάθω γιατί έχασα τον γιο μου»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Θέλω να μάθω γιατί έχασα τον γιο μου»

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί με καταθέσεις άλλων μαρτύρων κυρίως σπουδαστών στη Σχολή
Ξεκίνησε η δίκη για το «bullying» που φέρεται να βίωνε ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, η υπόθεση του οποίου είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Η δίκη ξεκίνησε με κατηγορούμενους εννέα σπουδαστές, εκ των οποίων οι περισσότεροι κατάγονται από την Κρήτη.
Κατά την πρώτη ημέρα όλοι εκπροσωπήθηκαν δια των συνηγόρων τους, πράγμα που αναμένεται να συνεχιστεί καθώς ο νόμος τους παρέχει το δικαίωμα αυτό. Οι γονείς του Βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν. Ενώπιον του δικαστηρίου κλήθηκαν να θυμηθούν, να καταθέσουν στοιχεία και να πουν με έμφαση ότι «τέσσερα χρόνια τώρα ζουν με το γιατί… Σ’ αυτό γιατί ψάχνουν απάντηση».
Αρκετές ήταν οι στιγμές που ξέσπασαν σε κλάματα αλλά περισσότερες αυτές που στάθηκαν με ψυχραιμία απέναντι στο δικαστήριο και στους συνηγόρους των κατηγορουμένων για να απαντήσουν με όσα γνώριζαν και με όσα έμαθαν μετά την εξαφάνιση του Βαγγέλη.
Γιατί τα περισσότερα συμβάντα κακοποίησης τα έμαθαν μετά την εξαφάνιση και κατά την διάρκεια της έρευνας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

12 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ, για την αξιοποίηση του κτηρίου του ΞENIA της Άρτας και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Κάστρου

Κώστας Παππάς

Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας – Διάσχιση Βόρειας Πίνδου στα 2.637 m

Κώστας Παππάς

Είναι επίσημο: Καταργείται η αλλαγή της ώρας μετά το 2021

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..