• Home
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • Παρουσίαση βιβλίου “Χωρίς ίχνη” του Χρήστου Λάμπρη
ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσίαση βιβλίου “Χωρίς ίχνη” του Χρήστου Λάμπρη

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας σας προσκαλεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 20:00 στην παρουσίαση του βιβλίου “Χωρίς Ίχνη” του ορειβάτη Χρήστου Λάμπρη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας. Της παρουσίασης θα προηγηθεί προβολή φωτογραφικού υλικού από το ταξίδι του μέλους του ΕΟΣ Άρτας κ.Πάνου Κοσσυβάκη στην Ισλανδία.
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας Χρήστος Λάμπρης.
Λίγα λόγια για το βιβλίο: “Χωρίς ίχνη” είναι η αφήγηση μιας ζωής γεμάτης περιπέτειες σε βουνά της Ελλάδας και του κόσμου, σε ερήμους και παγετώνες, που μας παραδίδει σαν άυλη παρακαταθήκη της ζωής του. Μιας ζωής που από το ξεκίνημά της είναι στενά δεμένη με τη φύση.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ορειβάτης, και εξερευνητής κάθε μορφής outdoor δραστηριότητας, ο Χρήστος Λάμπρης έκανε την περιπέτεια επάγγελμα, με την Trekking Hellas, ανοίγοντας ταυτόχρονα το δρόμο για την επόμενη γενιά.
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει από COVID-19

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Μικρή πατρίδα (Γραμμενίτσα)» Β.Τάτσης

Κώστας Παππάς

Κατερίνα Σχισμένου και Κ. Κρομμύδας για το βιβλίο “Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω”

Κώστας Παππάς

Θοδωρή Δεύτου «Η κραυγή του φεγγαριού»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..