• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ξεκινά το πενθήμερο στην Άρτα – Κλείνουν τα καταστήματα τα Σάββατα Ιούλιο, Αύγουστο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινά το πενθήμερο στην Άρτα – Κλείνουν τα καταστήματα τα Σάββατα Ιούλιο, Αύγουστο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας κάθε χρόνο στις αρχές Ιουνίου πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση και ένα από τα θέματα είναι και το καλοκαιρινό πενθήμερο, φέτος λόγο των μέτρων για τον κορονοιο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ.
Με την επιβολή του κλεισίματος των καταστημάτων για 2 μήνες από την κυβέρνηση για την πανδημία του κορονοιού, το Δ.Σ. του συλλόγου σε συνεδρίαση του στις 20 Μαίου 2020 αποφάσισε να κάνει μια διερεύνηση αν υπάρχει πρόθεση από τα μέλη του να μην κλείσουν όλα τα Σάββατα Ιουλίου – Αυγούστου και διάθεση από φορείς και άλλους επαγγελματικούς συλλόγους να βοηθήσουν με εκπτωτικές ενέργειες και επιχορηγήσεις δρομολογίων του αστικού κτελ .
Έγιναν συναντήσεις με επαγγελματικούς συλλόγους και φορείς με αρνητικά αποτελέσματα . Ποιο συγκεκριμένα δεν πήραμε καμία απάντηση για εκπτωτικές ενέργειες από επαγγελματικούς συλλόγους αλλά και οι φορείς δεν επιχορήγησαν τα αστικά λεωφορεία που σημειωτέων δεν έχουν δρομολόγια προς Άρτα τους μήνες Ιούλιο , Αύγουστο.
Στην συνέχεια των αρνητικών αποτελεσμάτων απευθυνθήκαμε στους συναδέλφους μέλη μας , να μας απαντήσουν γραπτώς με σφραγίδα και υπογραφή στα παρακάτω ερωτήματα :

ΕΡΩΤΗΣΗ 1η
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ή ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ
(ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ , ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΗΤΗΣΗ)

ΕΡΩΤΗΣΗ 2η
Με ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ποιο χρονικό διάστημα
θα προτείνατε για την εφαρμογή του?
1) ΙΟΥΛΙΟΣ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΑ
(4/7/20 ΕΩΣ 29/8/20– 9 ΣΑΒΒΑΤΑ)
2) 11 ΙΟΥΛΙΟΥ εως και 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
(6 ΣΑΒΒΑΤΑ)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΨΗΦΙΣΑΝ 297

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΚΛΕΙΣΤΑ 233(78,5%)
ΑΝΟΙΧΤΑ 64 (21,5)

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΙΟΥΛΙΟ – ΑΥΓΟΥΣΤΟ 202 (87%)
11 ΙΟΥΛΙΟΥ – 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 31 (13%)
Εκτιμώντας όλα τα παραπάνω δηλαδή :
· την αρνητική διάθεση να ‘’βάλουν πλάτη’’ επαγγελματικοί σύλλογοι και φορείς (ο Εμπορικός Σύλλογος έχει εκπτώσεις ΙΟΥΛΙΟ – ΑΥΓΟΥΣΤΟ) για να προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε όλοι μαζί καταναλωτές στην Άρτα τα Σάββατα του καλοκαιριού
· τις απαντήσεις των μελών μας στην έρευνα και την τεράστια διαφορά στις απαντήσεις

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ.
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Ελπίζουμε του χρόνου όσοι ‘’κόπτονται’’ για τα Σάββατα του καλοκαιριού, να ‘’βάλουν πλάτη’’ και όχι ‘’τα δικά μου…… δικά μου και τα δικά σας…… και αυτά δικά μου’’ !!!
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι , μεγάλη προσοχή στα μέτρα προφύλαξης από το κορονοιο ,και να δίνετε αίμα γιατί πάντα υπάρχει ανάγκη!!!!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα Παρασκευή 48 θάνατοι, 450 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..