ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέο γήπεδο ΑΕΚ: εγκαίνια το Σεπτέμβριο για την OPAP Arena

Ολοκληρώνεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα εγκαίνια της νέας υπερσύγχρονης OPAP Arena να πραγματοποιούνται άνευ απροόπτου το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 


Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της DIMAND, Δημήτρης Ανδριόπουλος, κατά την πρόσφατη ομιλία του σε εκπροσώπους τύπου στο πλαίσιο της δημόσιας πρότασης για την εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι:
“Νομίζω ότι οι εργασίες έχουν φτάσει πλέον σε ένα σημείο που έχουν εξαιρετικά καλή πορεία. Για να είναι το γήπεδο έτοιμο να πάρει άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι προϋποθέσεις. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων λοιπόν δουλεύει καθημερινά γι’ αυτά που ζητάει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια.”

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Οι “Τεχνικοί” νικητές στο 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

Κώστας Παππάς

Άλλη μια νίκη για το ανδρικό μας τμήμα αυτή την φορά απέναντι στην Άνω Πόλη με 72-62!

Κώστας Παππάς

Καραϊσκάκης Άρτας – Χανιά 1-1

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..