• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Θάνατος Τζωρτζίνας: Ζητήθηκε η εκταφή και των τριών παιδιών της οικογένειας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Τζωρτζίνας: Ζητήθηκε η εκταφή και των τριών παιδιών της οικογένειας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.
Μετά από την ανάληψη της υπόθεσης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών, άλλη μία νέα εξέλιξη είχαμε σήμερα!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, ζητήθηκε η εκταφή και των τριών κοριτσιών της οικογένειας.
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας: Καταρρέουν σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν δίχως εξήγηση
Για «άλυτο μυστήριο» κάνει λόγο η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου που μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα. «Έχουμε τρεις διαφορετικές οντότητες, δηλαδή τρία διαφορετικά ιστορικά που φαίνεται να καταλήγουν περίπου με τον ίδιο τρόπο» σημειώνει η ίδια και συμπληρώνει: «Τα κορίτσια καταρρέουν μέσα σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς να υπάρχει μια εξήγηση που να αποτυπώνει ακριβώς ποιο είναι το αίτιο του θανάτου», πρόσθεσε.
Η ίδια σημείωσε πως αν και υπάρχουν ιατροδικαστικές αναφορές, δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση: «Η θλίψη στην ιατρική κοινότητα εδώ είναι μεγάλη και ειδικά στους θεράποντες ιατρούς που έδωσαν την ψυχή τους για να σώσουν τα παιδιά. Είχαν νοσηλευτεί σε 4 νοσηλευτικά ιδρύματα, σε δύο στην Πάτρα και δύο στην Αθήνα, έχουν εμπλακεί πολύ έμπειροι συνάδελφοι και η απορία είναι ότι δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση που να μπορεί να αποτυπώσει τι ακριβώς έγινε».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ράγισαν καρδιές στο άκουσμα του επικήδειου για τον 17χρονο Άρη

Κώστας Παππάς

Που εντοπίζονται τα σημερινά κρούσματα στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Η οικογένεια του Δήμου Αρταίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικης πίτα της, μοιράζοντας ευχές

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..