• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει τις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει τις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών

Στην κινητοποίηση με τρακτέρ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας (ΟΑΣΝΑ) το πρωί της Πέμπτης 6 Φλεβάρη παρευρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης,Στράτος Καλλώνης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΟΑΣΝΑ, Βαγγέλης Μπέτσας, καθώς και διάφοροι υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι για τους 4 Δήμους της Άρτας με το ίδιο ψηφοδέλτιο.
Η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών και το πλαίσιο πάλης με τα δίκαια αιτήματά τους για το ακατάσχετο των τραπεζικών λογαριασμών, τη μη μείωση του αφορολόγητου, που είχαν κερδίσει στις κινητοποιήσεις του 2016, κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτικά προϊόντα, όλα τα αιτήματα που αφορούν συνολικά την επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτών.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δήμος Πρέβεζας – Ψήφισμα για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε Ισλαμικό Τέμενος

Κώστας Παππάς

Σύγκλιση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Με τη στήριξη της ΝΔ στις εκλογές ο Χρ. Τσιρογιάννης – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σε 26 μεγάλους δήμους

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..