• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Βρέθηκε σε βάθος 50 μέτρων ο άτυχος πιλότος – Ανελκύθηκε το αεροσκάφος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε σε βάθος 50 μέτρων ο άτυχος πιλότος – Ανελκύθηκε το αεροσκάφος

Εντοπίστηκε χθες το απόγευμα ο 47χρονος Παναγιώτης Κεφαλάς ο πιλότος που μετά από πτώση του αεροπλάνου του αναζητούνταν από το πρωί της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου στην θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου στο Μεσολόγγι. Ο άτυχος πιλότος βρέθηκε στη θέση του, εντός του αεροσκάφους, κάτι που δείχνει πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Οι δύτες εντόπισαν το αεροσκάφος σε βάθος πενήντα μέτρων, πολύ κοντά στο σημείο που είχε υποδείξει από την αρχή ο αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του αεροσκάφους.
Οι άνδρες του λιμενικού σώματος με την βοήθεια των δυτών έβγαλαν στο λιμάνι του Κρυονερίου το αεροσκάφος του Παναγιώτη Κεφαλά. Χθες είχε μεταφερθεί η σορός του άτυχου πιλότου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο 57 κιλά χασίς – Δύο συλληψεις

Κώστας Παππάς

99 νέα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας- Στα 1.613 συνολικά- 59 οι νεκροί

Κώστας Παππάς

Δωρεά από την Ιερά Μονή Κάτω Παναγιάς στο Δήμο Αρταίων: Ασφαλές πεζοδρόμιο μέσω του Περιαστικού δάσους προς το Νοσοκομείο Άρτας.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..