• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • «Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου

 

Ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών κατέκτησε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Ρατσίστε της Τσεχίας.
Ενάμιση μήνα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, ο 23χρονος κωπηλάτης διεκδικούσε το χρυσό μετάλλιο στο μεγαλύτερο μέρος του υγρού στίβου των 2.000 μέτρων, αλλά εν τέλει πέρασε δεύτερος τη γραμμή του φίνις με χρόνο 07:05.42.
Ο Παπακωνσταντίνου αν και πρώτος, έχασε έδαφος και έμεινε στην 3η θέση, αλλά με αντεπίθεση πέρασε δεύτερος, επανήλθε στην πρώτη θέση για λίγα μέτρα, αλλά ο Ιταλός Γκαμπριέλ Σοάρες αποδείχτηκε πιο δυνατός και αναδείχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με χρόνο 07:03.40.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σλοβένος Ράικο Χρβατ με 07:08.66. Άτυχος αποδείχτηκε ο Ελβετός Αντρί Στρούζινα, καθώς αναποδογύρισε το σκάφος του, αλλά ανέβηκε ξανά και κατάφερε να τερματίσει.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Αντώνης Παπακωνσταντίνου θα βρίσκεται στην Άρτα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου καλεσμένος στην εκδήλωση για τον αθλητισμό που διοργανώνει η ΔΙ.Π.Ε. Άρτας με τον Δήμο Αρταίων, την Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00΄π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Άρτας, με θέμα: “Παιδεία – Αθλητισμός: Τα εφόδια του αυριανού ενήλικα”, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που έχει καθιερωθεί την α΄ Δευτέρα του μηνός Οκτωβρίου από το ΥΠΑΙΘ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κάλεσμα φιλάθλων ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας στο σημερινό παιχνίδι

Κώστας Παππάς

4th ARTA Scale Model Show στις 12 Μαΐου

Κώστας Παππάς

Ο κύβος ερρίφθη για Superleague: Αναδιάρθρωση ή τέλος τα λεφτά από την ΕΡΤ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..