• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΣΕΠ: Υποβολή δικαιολογητικών για τη μεγάλη προκήρυξη 9Κ/2021, όλο το ΦΕΚ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΕΠ: Υποβολή δικαιολογητικών για τη μεγάλη προκήρυξη 9Κ/2021, όλο το ΦΕΚ

ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκε το ΦΕΚ με την προκήρυξη 9Κ/2021 για 416 μόνιμες προσλήψεις.
Προκήρυξη πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) της παρούσας, πρέπει: Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.
Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε΄ της παρούσας.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 22 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στο ΑΣΕΠ.
Αναλυτικά το ΦΕΚ για την προκήρυξη 9Κ/2021

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νεοχωρίου στην εταιρεία Σκλαβενίτη ΑΕΕ

Κώστας Παππάς

Απάτη: Απέσπασαν πάνω από 40.000 ευρώ από φαρμακοποιό σε χωριό του Αγρινίου

Κώστας Παππάς

Τα πιο πρωτότυπα δώρα για την γιορτή της μητέρας!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..