• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Αρτινών Πολιτών Παρέμβαση» Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αρτινών Πολιτών Παρέμβαση» Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθα.

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος Γεώργιος Αθανασούλας και τα μελή του Δ.Σ. Παπαχρηστάκης Αλκης, (Αντιπρόεδρος) Καραγιάννης Δημήτριος (Γραμματέας και Τραμπούκος Γρηγόριος (Ταμίας), Αντώνιος Γκούντας (μέλος) του συλλόγου «ΑΡΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» στην Π.Ε. Άρτας όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθά.
Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται και απασχολούν τους κάτοικους του Νομού της Άρτας καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητας.
Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα συνεχισθεί η εποικοδομητική συνεργασία του με το σύλλογο «ΑΡΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» , για την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία της περιοχής μας.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα μελή του Δ.Σ. ΑΡΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» για την δημιουργία του συλλόγου ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο της.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επίθεση Μαρκόπουλου στην Παγώνη: Κάνει την πανδημία lifestyle

Κώστας Παππάς

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α.), ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Κώστας Παππάς

Έσπασε το φράγμα των 30.000 κρουσμάτων – Εκτόξευση θετικότητας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..