• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τοποθέτηση Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, με αφορμή την απόφαση της μεταφοράς από την Πρέβεζα του Τμήματος Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοποθέτηση Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, με αφορμή την απόφαση της μεταφοράς από την Πρέβεζα του Τμήματος Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής.

Το θέμα της απόφασης της μεταφοράς από την Πρέβεζα του Τμήματος Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής στα Ιωάννινα, ήταν μεταξύ άλλων των θεμάτων από τα οποία συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (28/2/2022).
Πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα, που αφορά την περιοχή της Πρέβεζας μια απόφαση που έχει φέρει έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Άρτας.
Ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης, στην τοποθέτηση του δήλωσε την έντονη αντίθεση του στην κίνηση αυτή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να μεταφέρει το Τμήμα Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα και όπως χαρακτηρίστηκα ανέφερε « Πρέπει να καταλάβει η Σύγκλητος πως το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι Πανεπιστήμιο Ηπείρου και έτσι πρέπει να λειτουργεί. Μέριμνα της Συγκλήτου είναι όχι να κλείνει και να μετακινά Τμήματα, αλλά να διασφαλίζει για το μέλλον των σχολών της και να αναβαθμίζει τις υποδομές τους, έτσι ώστε, μαζί με του καθηγητές να αποτελούν ανταγωνιστικές και εξωστρεφείς».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έλεγχο για τα δημοσιεύματα σε βάρος της Περιφέρειας ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης

Κώστας Παππάς

Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος ΠΕ Άρτας για το 2024

Κώστας Παππάς

Σε 140 Δήμους δύο εκατομ. για να πληρωθούν οι καθαρίστριες ΔΙΕΚ και ΣΔΕ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..