• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Χρυσοχοΐδης – Σε ποιον τομέα θα κατέβει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Χρυσοχοΐδης – Σε ποιον τομέα θα κατέβει

O Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το απόγευμα της Πέμπτης συνάντηση με τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και έγινε συζήτηση για όλο το φάσμα των πρόσφατων εξελίξεων.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών στις εθνικές εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία είχε βγει δεύτερη πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη περιφέρεια καταλαμβάνοντας τρεις έδρες.
Είναι η έδρα που έχει επιλέξει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και είχαν εκλεγεί ακόμα Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιάννης Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επίσκεψη Γ. Στύλιου με τον Υφυπουργό Υγείας Κο Κοντοζαμάνη στα εμβολιαστικά κέντρα της Άρτας

Κώστας Παππάς

Στο Νοσοκομείο Άρτας νοσηλεύεται ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Κώστας Παππάς

ΚΚΕ – Ανακοίνωση για τις καταστροφές από τη χαλαζόπτωση

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..