• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας

Η ασφάλεια του πολίτη, η ασφάλεια της κοινωνίας, είναι από τα πρωτεύοντα αγαθά και αξίες μιας δημοκρατικής κοινωνίας, τόνισε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη κατά τη σημερινή επίσκεψή της στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας.
Η Όλγα Γεροβασίλη συνομίλησε με το προσωπικό και επισήμανε ότι μέσα σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες, η Ελληνική Αστυνομία έπραξε το καθήκον της με επάρκεια, ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια. Πρόσθεσε ότι διατήρησε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στη χώρα, στην Ήπειρο και στην Άρτα και εδραίωσε σε όλους την πεποίθηση ότι η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας, δημοκρατικής και ανθρωπιστικής συμπεριφοράς.
Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, τον υπηρετεί με αίσθημα καθήκοντος και όταν χρειαστεί με αυταπάρνηση, σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη. Πρόσθεσε δε, ότι η διατήρηση της ασφάλειας σε υψηλό επίπεδο αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για να εδραιωθεί η ανάπτυξη στα επόμενα χρόνια και για να γίνει πράξη η δίκαιη κατανομή του πλούτου που θα παραχθεί.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας θα συμμετέχει στην κινητοποίηση για τα Τέμπη

Κώστας Παππάς

Το ΚΑΠΗ Δήμου Αρταίων, στήριγμα και σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους της εμπειρίας και της σοφίας

Κώστας Παππάς

Τελευταίος αποχαιρετισμός στον αγωνιστή Βαγγέλη Τριαντάφυλλο από το Κομπότι Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..