• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η ΝΟΔΕ Άρτας για την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΟΔΕ Άρτας για την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη

Σε επική γκάφα, που δικαιολογημένα προκαλεί ο πανικός της επερχόμενης ετυμηγορίας των Αρτινών πολιτών, αποδίδουμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας και μεγαλοστελεχών του, σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου της παράταξης μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας.
Εξέδωσαν ανακοίνωση οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια μάταια πλην καταδικασμένη απόπειρα να αντιστρέψουν το κλίμα, που ήδη παγιώνεται στο νομό μας υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας «Ούτε στην Άρτα τόλμησε ο κ. Μητσοτάκης».
Ο Σύριζα Άρτας και τα τοπικά του μεγαλοστελέχη ή δεν ενημερώθηκαν ή προσποιούνται να αγνοούν ή επιλέγουν την γνωστή του συνταγή των ψεύτικων εντυπώσεων, για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδέχθηκε την τελευταία στιγμή πρόταση της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης και επισκέφθηκε τον χώρο καφετέριας πλησίον του λαογραφικού μουσείου της πόλης μας, στην ιστορική γέφυρα.
Σας πληροφορούμε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας ότι σε αυτή την εκτός προγράμματος συνάντηση της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, που διήρκησε περίπου 20 λεπτά, παραβρέθηκαν περισσότεροι Αρτινοί πολίτες, από την προετοιμασμένη «μεγαλειώδη» πλην τραγικά αποτυχημένη πρόσφατη συγκέντρωση του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα.
Οι γκάφες συνεχίζονται, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ μιλά για επιλεκτική συγκέντρωση στελεχών και φίλων στην Άρτα. Αναφέρεται προφανώς στην θεματική συζήτηση του αυριανού πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με αγρότες, κτηνοτρόφους, χοιροτρόφους, αλιείς, ιχθυοκαλλιεργητές, μελισσοκόμους, κυνηγούς, δασολόγους, γεωπόνους, και επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα οικονομίας του νομού μας. Πολλοί εξ αυτών δεν ήταν ούτε είναι μέλη μας και μάλιστα είναι γνωστοί στην μικρή μας κοινωνία για τις πολιτικές τους θέσεις. Σε αυτή την θεματική συζήτηση η οποία δεν ήταν ούτε κλειστή, ούτε μυστική, αφού μεταδίδονταν ζωντανά σε όσους τους φορείς ενημέρωσης το ζήτησαν, μέσω της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέλυσε το πρόγραμμα του κόμματός μας και απάντησε εκτενώς σε όσα ερωτήματα τέθηκαν. Είμαστε σίγουροι ότι οι παριστάμενοι μόλις διαβάσουν την ανακοίνωσή σας θα παγιώσουν και αυτοί την ομολογουμένως θετικότατη εντύπωση που αποκόμισαν από την συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όσον αφορά τις συντριπτικά πλειοψηφικές προτιμήσεις των πολιτών του Νομού μας στις επερχόμενες εκλογές …. υπομονή και ψυχραιμία, 20 ημέρες μένουν από την απάντηση των συμπολιτών μας.
Στο μεσοδιάστημα αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξαναοργώνει την Ελλάδα ενώνοντας τους Έλληνες ενώ ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προφανώς θα κρύβεται από την αγάπη του κόσμου, αναμασώντας τα όσα διχαστικά είχαν να ακουστούν από την δεκαετία του 80.

Τα υπόλοιπα το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

Κώστας Παππάς

Ακατάσχετη η ενίσχυση των 89 εκατ. ευρώ στους Κτηνοτρόφους

Κώστας Παππάς

Τελικά πόσες θητείες ζητά ο κ.Τσιρογιάννης για να εκτελέσει το προεκλογικό του πρόγραμμα;

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..