• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κατανομή σημερινών κρουσμάτων – 17.633 νέες μολύνσεις – 61 θάνατοι σε 24 ώρες και 626 διασωληνωμένοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑ

Κατανομή σημερινών κρουσμάτων – 17.633 νέες μολύνσεις – 61 θάνατοι σε 24 ώρες και 626 διασωληνωμένοι

 

Κρούσματα σήμερα: Τα επιδημιολογικά δεδομένα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022.
Στα ύψη παραμένουν τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα, με τον κορονοϊό να επελαύνει μέσω της μετάλλαξης Όμικρον. Τη δεύτερη ημέρα του χρόνου ανακοινώθηκαν 17.633 κρούσματα, ενώ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν 61 νέοι θάνατοι σε ένα 24ωρο. Παράλληλα, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 626 συμπολίτες μας.
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 15:00).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το ΠΓΝ Ιωαννίνων πρωτοπορεί και για πρώτη φορά στη Βορειοδυτική Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ενδαγγειακή αποκατάσταση θωρακοκοιλιακού ανευρύσματος με απόλυτη επιτυχία.

Κώστας Παππάς

Ο Γιαννιώτης Νίκος Τσουμάνης: Η πιθανότερη εκδοχή για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Κώστας Παππάς

Βόλος: «Μας έχει φύγει όλη η ζωή» δηλώνει ο πατέρας της 14χρονης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..