• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πληροφορίες για περίπου 3000 κρούσματα, ανακοινώνονται νέα μέτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες για περίπου 3000 κρούσματα, ανακοινώνονται νέα μέτρα

Ολοταχώς για νέο ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα 11/11. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 3000. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έρχονται νέα μέτρα για την ανακοπή της διασποράς του κορονοϊού. Στις 18:15, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώνει τα μέτρα αυτά.
Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι ήδη το Dnews με ρεπορτάζ του έχει ενημερώσει ότι έρχεται πιο «σκληρό» lockdown. Συγκεκριμένα, έρχεται καθολικό lockdown με απαγορευση κυκλοφορίας στην Θεσσαλονίκη ενώ αναμένεται να κλείσουν και όλα τα σχολεία Επίσης, μπαίνει κόφτης στα SMS του 13033.
Ακόμα, έρχονται νέα αυστηρά μέτρα με κλείσιμο ακόμα και νηπιαγωγειων και δημοτικών σχολείων, απαγόρευση κυκλοφορίας την νύχτα και περιορισμός των μετακινήσεων μέσω SMS στο 13033.
Με τη θετικότητα στη Θεσσαλονίκη να φτάνει στο 32% τα λόγια του Υπουργού Υγείας κατά τη χθεσινή ενημέρωση αντηχούν την κρισιμότητα της κατάστασης στη περιφέρεια.
Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του News4Health, το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να περιοριστούν περαιτέρω οι δραστηριότητες, με επαναφορά του ωραρίου καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21.00 αν όχι και νωρίτερα. Κατ’ επέκταση, αναμένεται να αυξηθεί το ποσοστό υποχρεωτικής τηλε-εργασίας, αλλά και κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων και των δημοτικών.

Υπενθυμίζεται ότι κατάσταση στις ΜΕΘ είναι ασφυκτική. Στην Αττική η εικόνα είναι καλύτερη ωστόσο στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση είναι πιο δύσκολη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με βανάκι της Αστυνομίας – Ένας νεκρός

Κώστας Παππάς

Άρτα: Με φωτογραφίες από το προφίλ της έφτιαξε ψεύτικους λογαριασμούς

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Εύβοια: 29χρονος αυτοκτόνησε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..