• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Τέλος οι μάσκες – Ανακοινώσεις στις 18:00 από τον Νίκο Χαρδαλιά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος οι μάσκες – Ανακοινώσεις στις 18:00 από τον Νίκο Χαρδαλιά

Στις 18:00 το απόγευμα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τις μάσκες στην καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.
Σε δηλώσεις της, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε ότι μέσα στην ημέρα, αναμένεται η απόφαση των ειδικών για τις μάσκες.
Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.
Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τοπικά Συμβούλια που στηρίζει ο συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»

Κώστας Παππάς

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται ασθενής με κορωνοϊό που εργάζονταν στην Αλβανία

Κώστας Παππάς

Λίμνη Πουρναρίου: Γέφυρα ανάπτυξης όχι τροχοπέδη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..