• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Συγκλονισμένη η Άρτα από τον αιφνίδιο θάνατο του κοσμήτορα της Γεωπονικής Σχολής
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονισμένη η Άρτα από τον αιφνίδιο θάνατο του κοσμήτορα της Γεωπονικής Σχολής

Η κοινότητα της Άρτας βυθίστηκε σε θλίψη μετά την είδηση του απροσδόκητου θανάτου του κοσμήτορα της Γεωπονικής Σχολής Άρτας Αναστάσιου Τσίνα σε ηλικία  58 ετών. Ο εκλιπών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στις 7 σήμερα το απόγευμα, προκαλώντας σοκ, καθώς οι οικείοι του από την Κέρκυρα ανησύχησαν όταν δεν έδειξε κανένα σημάδι ζωής για πολλές ώρες.
Ο εκλιπών κοσμήτορας της Γεωπονικής Σχολής αποτελούσε μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της εκπαίδευσης στην περιοχή, με το έργο του να αφήνει εποχή στον τομέα της εκπαίδευσης και της γεωπονίας. Η προσφορά του στην κοινωνία της Άρτας ήταν τεράστια, αφού η επιρροή του διατρέχει την εκπαιδευτική κοινότητα και εκτείνεται σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν.
Τονίζεται ότι οι λεπτομέρειες περί του θανάτου του παραμένουν ασαφείς και υπό έρευνα, με τις αρχές να προχωρούν σε έρευνες για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό συμβάν.
Η κοινότητα της Άρτας τιμά τον εκλιπόντα με την αναγνώριση της σπουδαιότητας του έργου του και την αγάπη που του επιδείκνυε κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Ποιος ήταν ο Αθανάσιος Τσίνας
Ο Αναστάσιος Τσίνας ήταν πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ και ήταν καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία Αγροτικών Ζώων και Κτηνιατρική Φαρμακολογία».
Από τον Φεβρουάριο 2013 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2017 υπήρξε Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου με αρμοδιότητες Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Προσωπικού, Σπουδαστικής Μέριμνας & Κτηριακών Εγκαταστάσεων. Από 1ης Δεκεμβρίου 2017 έως 30ης Σεπτεμβρίου 2018 ήταν ο νέος Πρύτανης του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λουΐζα Σκούρα στην εκπομπή «Απόψεις»

Κώστας Παππάς

Συγχαρητήρια Δημάρχου Αρταίων στην Εθνική ομάδα γυναικών Beach Handball για το χρυσό μετάλλιο

Κώστας Παππάς

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο τραγουδιστής Δάκης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..