ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην Άρτα

Ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Κυράτσας η οποία στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Από την ανατροπή ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος έχοντας τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Συμφωνά με το arta2day.gr και τις πρώτες εικόνες που βλέπετε από το σημείο με αποκλειστικά πλάνα η νταλίκα ήταν φορτωμένη με φρούτα. Η κυκλοφορία αυτή τη στιγμή γίνεται από την παλαιά ΕΟ μέχρι την είσοδο και έξοδο Μενιδίου προς Πάτρα και Ιωάννινα αντίστοιχα.

Και οι δύο επιβαίνοντες οδηγός και συνοδηγός πατέρας και γιος είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση
Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο 139.5ο χλμ στον κλάδο προς Ιωάννινα, ισχύει εκτροπή κυκλοφορίας αμφίπλευρα από Ημικόμβο Η/Κ Κομποτίου έως Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Άρτας.
Οι οδηγοί στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο εξέρχονται από τον Α/Κ Άρτας και εισέρχονται ξανά στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Αμφιλοχίας. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Ιωάννινα εξέρχονται από Η/Κ Κομποτίου και εισέρχονται ξανά στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Άρτας.
Επιπλέον ισχύει παύση είσπραξης κομίστρων στον πλευρικό σταθμό διοδίων Άρτας και μειωμένα κόμιστρα στον μετωπικό σταθμό διοδίων Άρτας.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πολλοί και αυτόκλητοι οι σωτήρες του Νοσοκομείου Άρτας κατόπιν εορτής! – Ανακοίνωση εργαζομένων

Κώστας Παππάς

Βράβευση της Αθηνάς Τζώρα για την συμβολή της στην Κτηνιατρική Επιστήμη

Κώστας Παππάς

Πέθανε στην Αθήνα διάσημη DJ που είχε συνεργαστεί με τη Μαντόνα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..