• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Προκήρυξη 400 νέων θέσεων ιατρικού προσωπικού – Τι ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ

Προκήρυξη 400 νέων θέσεων ιατρικού προσωπικού – Τι ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης

Την προκήρυξη 400 νέων θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων, εκ των οποίων οι μισές θα αφορούν θέσεις για τις ΜΕΘ όλης της χώρας στις αρχές Σεπτεμβρίου προανήγγειλε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού από τον Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
“Αντιμετωπίσαμε την επιδημία με επιτυχία και επιστρέψαμε στην κανονικότητα έχοντας θωρακίσει το σύστημα υγείας” είπε ανοίγοντας την ενημέρωση, ενώ τόνιζε ότι τα μέτρα πρέπει να εφαρμόζονται ευλαβικά. “Ενισχύουμε το σύστημα υγείας. Εργαζόμαστε εντατικά για τη δημιουργία νέων κλινών ΜΕΘ με τις δωρεές που έχουν γίνει” τόνισε. “Αυξάνουμε τον αριθμό νοσοκομείων αναφοράς σε όλη την επικράτεια” πρόσθεσε. “Για τις ευπαθείς ομάδες όπως οι καρδιοπαθείς δρομολογούμε μέτρα για τις εξετάσεις χωρίς εμπόδια και αναμονές” υπογράμμισε. Τέλος ο κ. Κοντοζαμάνης χαρακτήρισε «ψευδή τα δημοσιεύματα που γράφουν ότι αποκρύβουμε κρούσματα. Κάθε ημέρα ανακοινώνουμε όλα τα κρούσματα της χώρας». Συνολικά είπε ότι καθημερινά γίνονται πάνω από 12.000 τεστ για κορονοϊό.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εγκαινιάζονται επισήμως οι εγκαταστάσεις του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου στο Γλυκόριζο Άρτας

Κώστας Παππάς

2 χλμ νέας ασφαλτόστρωτης και στην Καλαμιά

Κώστας Παππάς

Προσοχή: Απάτη με μήνυμα για επιστράτευση

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..