• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Σε 7ήμερη καραντίνα τέθηκαν 12 αστυνομικοί – Ανησυχία στην ΕΛΑΣ για τα κρούσματα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε 7ήμερη καραντίνα τέθηκαν 12 αστυνομικοί – Ανησυχία στην ΕΛΑΣ για τα κρούσματα

Οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με Σομαλό που είχαν συλλάβει, ο οποίος μετά από αδιαθεσία μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα θα απολυμανθεί.
Ανησυχία υπάρχει στην Ελληνική Αστυνομία για τα κρούσματα κορονοϊού, με 50 αστυνομικούς να είναι σε καραντίνα. Μόνο στη Θεσσαλονίκη τα κρούσματα είναι οκτώ, ενδεχομένως να είναι περισσότερα, γιατί υπάρχει το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Υπάρχει ανησυχία να είναι πολλά κρούσματα και στην Αθήνα. Έχουμε έρθει σε επαφή με την ηγεσία να γίνονται εντατικοί έλεγχοι. Πίσω από κάθε στολή βρίσκεται ένας άνθρωπος, δεν είμαστε άτρωτοι, είπε στην ΕΡΤ ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.
Όπως είπε υπάρχει επάρκεια σε υλικά προστασίας, όμως υπάρχει επαφή καθημερινά με κόσμο. H περίπτωση της Θεσσαλονίκης είναι η πρώτη σταγόνα, είπε. Ο ιός έχει επανέλθει πολύ δυναμικά, είναι μοιραίο πολλοί συνάδελφοι να νοσήσουν, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής με τη μέθοδο του εναγκαλισμού σε βάρος ηλικιωμένης στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Έτσι θα λειτουργήσει το click in shop από Δευτέρα – Τι θα ισχύσει με ραντεβού, δοκιμές και πληρωμές με μετρητά

Κώστας Παππάς

Συλλαλητήριο Πέμπτη 20 Μάη, Πλ. Κιλκίς στις 8.οο μ.μ. – Δυναμική απάντηση στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..