ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνο ο λαός σώζει το λαό!

Γράφει ο Βαγγέλης Χήρας*
Ότι αντικρίζουμε ξανά αυτές τις μέρες,τις εικόνες της ανείπωτης καταστροφής είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας όλων των κυβερνήσεων που ήταν έως τώρα!
Δήμοι κ περιφέρειες δίχως αντιπλημμυρική προστασία που εδώ κ πολλά χρόνια έπρεπε να έχουν γίνει,προκειμένου να είχαν προστατευτεί ανθρώπινες ζωές κ περιουσίες!
Το σύνθημα “Μόνο ο λαός θα σώσει το λαό” επιβεβαιώνεται καθημερινά είτε αυτό είναι οι πλημμύρες είτε οι φωτιές που έκαψαν αμέτρητα στρέμματα!
Κ ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η κυβέρνηση συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτικής της
Φέρνοντας προς συζήτηση άλλο ένα αντεργατικό νομοσχέδιο!
Έρχεται η νομιμοποίηση της πολλαπλής εργασίας που λένε ότι θα είναι καλύτερα για τον εργαζόμενο!
Η αλήθεια όμως είναι η δεύτερη κ τρίτη δουλειά δεν είναι ελεύθερη επιλογή αλλά εξαναγκασμός δουλεύοντας 13 ώρες κ παραπάνω σε πολλέςπεριπτώσεις, που θα ωφελήσει τις τσέπες κάποιων άλλων κ όχι του εργαζόμενου!
Όπως επίσης οι νέες συμβάσεις ευέλικτηςαπασχόλησης, που δεν θα υπάρχει σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας που θα μας ενημερώνουν μια μέρα πριν κ πότε ο εργοδότης μας έχει ανάγκη!
Ο καπιταλισμός πλέον έχει σαπίσει κ είναι επιτακτική η ανάγκη της ανατροπής του!
Ο λαός έχει ανάγκη από περισσότερους εκλεγμένους της λαϊκής συσπείρωσης που θα πρωτοστατούν στον αγώνα για την ουσιαστική προστασία του λαού!
Που δείχνουν στη πράξη για να γίνουν ολοκληρωμένα έργα αντιπλημμυρικής,αντιπυρικής αντισεισμικής θωράκισης κλπ χρειάζεται σύγκρουση του κόστος-όφελος που έχει για κριτήριο τις ανάγκες του κεφαλαίου σε βάρος των αναγκών του λαού!
Ο λαός έχει ανάγκη από περισσότερους εκλεγμένους κομμουνιστές κ συμπορευόμενους με το ΚΚΕ που θα παλεύουν μαζί που είναι δίπλα στα προβλήματα τους!
*Ο Βαγγέλης Χήρας είναι Οικοδόμος, Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Άρτας, Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άρτας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αναφορά Χρήστου Γκόκα σχετικά με τη στήριξη των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Άρτας

Κώστας Παππάς

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΓΕΛ και στα ΕΠΑΛ

Κώστας Παππάς

Παράταση για την αίτηση δικαιώματος οικογενειακού τάφου στο Δήμο Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..