• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου Κυψελιωτών Άρτας και Αθήνας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου Κυψελιωτών Άρτας και Αθήνας

Οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Πολιτιστικών Συλλόγων Κυψελιωτών Άρτας και Αθήνας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν καθοριστικά για να πραγματοποιηθούν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο χωριό, οι οποίες ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά, μιας και πέρα από τις καθιερωμένες εθελοντική αιμοδοσία, έκθεση βιβλίου και πανηγύρι στον Πατροκοσμά, φέτος προστέθηκαν οι βραδιές θερινού σινεμά για μικρούς και μεγάλους στον υπέροχο αύλειο χώρο του σχολείου, η δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων, η τιμητική βραδιά για τον Παντελή Καραλή και η γιορτή ηπειρώτικης πίτας και βραδιά παραδοσιακής μουσικής με την υπέροχη ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη.

Επίσης, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι, συγχωριανοί μας και μη, οι οποίοι τίμησαν με τη μαζική παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας, δίνοντάς μας δύναμη, κουράγιο και θέληση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και πιο δυναμικά στο μέλλον!

Καλό αποκαλόκαιρο!

Και του χρόνου με υγεία!

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πυρκαγιά στην Άρτα – Κάηκαν παλιά σπίτια στο Μύτικα – Εκκενώθηκε το Απόμερο

Κώστας Παππάς

Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας – Αποτελέσματα και Προοπτικές

Κώστας Παππάς

53 κιλά κάνναβης και τρεις συλλήψεις στους Νεγράδες Ιωαννίνων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..