• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Αντιδράσεις Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού σχολείου Άρτας για τις εργασίες γεωθερμίας στον αύλειο χώρο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αντιδράσεις Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού σχολείου Άρτας για τις εργασίες γεωθερμίας στον αύλειο χώρο

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, περίπου 25 γονείς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας. Αίτημα του Συλλόγου, είναι η απομάκρυνση από τον αύλειο χώρο του σχολείου, τα ειδικά προστατευτικά μεταλλικά στρώματα ασφαλείας, που τοποθετήθηκαν στην έκταση που εκτελούνται εργασίες αυτή τη στιγμή από την Εφορεία Αρχαιοτήτων και αφορούν το έργο γεωθερμίας του Δήμου Αρταίων, επικαλούμενοι τον κίνδυνο τυχόν ατυχήματος των μαθητών.
Ο Σύλλογος, ζητά να απομακρυνθούν τα προστατευτικά μεταλλικά στρώματα ασφαλείας, να γίνει επιχωμάτωση και όλες οι εργασίες να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή το καλοκαίρι. Σε αυτή την περίπτωση όμως αυξάνεται ο χρόνος αφού πρόκειται για ανασκαφή και δεν εξασφαλίζεται η ημερομηνία αποπεράτωσης του έργου.
Να σημειωθεί ότι το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου έχει οριστεί με νέα παράταση, από τις 15 Ιουνίου 2022 μέχρι 15 Σεπτεμβρίου. Καταληκτική ημερομηνία για τη χρηματοδότηση του έργου.

Ο Δήμος Αρταίων, με ανακοίνωση στις 29 Δεκεμβρίου 2021και τίτλο «Όλη η αλήθεια για το έργο της γεωθερμίας» (Δείτε εδώ) , δίνει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα για τον κύκλο εργασιών και τις προϋποθέσεις αποπεράτωσης του έργου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εύβοια: Πήγε και πυροβόλησε τον γείτονά του και μετά περίμενε τους αστυνομικούς να τoν συλλάβουν

Κώστας Παππάς

Σε μοτοσικλέτα 9 κιλά χασίς – Συνελήφθη 25χρονος

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: Πέθανε 47χρονη ένστολη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών, έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρής μάχης με τον ιό

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..