• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Αγανάκτηση των κατοίκων με το έργο ύδρευσης στα Αμπέλια Αμμοτόπου Άρτας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγανάκτηση των κατοίκων με το έργο ύδρευσης στα Αμπέλια Αμμοτόπου Άρτας

Ταλαιπωρία υφίστανται το τελευταίο διάστημα κάτοικοι στα Αμπέλια Αμμοτόπου, σχετικά με το έργο ύδρευσης του χωριού. Τα παράπονα των κατοίκων είναι εύλογα, αφού οι υποτυπώδεις δρόμοι του χωριού καταστράφηκαν και οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και ενάμιση μήνα. Κυβικά με χαλίκι μεταφέρθηκαν στις αυλές των σπιτιών από τα νερά της βροχής, πολλοί κάτοικοι δεν έχουν πρόσβαση στις οικίες τους, ενώ από κακοτεχνίες υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Ωστόσο σύμφωνα με την διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Άρτας εξηγήθηκε ο λόγος που οι κάτοικοι υφίστανται την ταλαιπωρία. Λόγω της κακοκαιρίας, ο εργολάβος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από το έργο. Είναι κάτι που θα πραγματοποιηθεί άμεσα τις επόμενες μέρες, όπου ήταν τσιμέντο θα πέσει τσιμέντο και όπου ήταν άσφαλτο θα πέσει άσφαλτο, δήλωσε από το Τμήμα Ύδρευσης ΔΕΥΑΑ ο επιβλέπων του έργου Πολιτικός Μηχανικός κ. Ν. Τριανταφυλλάκης. Επίσης η πραγματοποίηση του έργου που λύσει το πρόβλημα της ύδρευσης στον οικισμό θα ολοκληρωθεί σε περίπου τέσσερις μήνες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νωρίτερα ανοίγουν τα γυμναστήρια – Τι θα γίνει με νυχτερινά κέντρα και beach bar

Κώστας Παππάς

Αντικαπνιστικός νόμος: Πελάτες βγαίνουν για τσιγάρο και δεν γυρίζουν να πληρώσουν – Έρχονται λέσχες καπνού

Κώστας Παππάς

Τηλεδιάσκεψη των χοιροτρόφων Ηπείρου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..