• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε άνδρα που πέταξε γατάκια σε κάδο απορριμμάτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε άνδρα που πέταξε γατάκια σε κάδο απορριμμάτων

Πρόστιμο «μαμούθ» για τα ελληνικά δεδομένα επιβλήθηκε σε έναν άνδρα από το Ηράκλειο της Κρήτης ο οποίος πέταξε νεογέννητα γατάκια σε κάδο απορριμμάτων.
O 59χρονος θα κληθεί να πληρώσει 250.000 ευρώ και μάλιστα πιάστηκε στα «πράσα», καθώς οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις του, σταμάτησε το αυτοκίνητό του στο σημείο του δρόμου Ηρακλείου-Μοιρών, έβγαλε ένα τσουβάλι με νεογέννητα γατάκια και τα πέταξε στον κάδο των απορριμμάτων.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο παρόμοιων εγκλημάτων που γίνονται εις βάρος ευάλωτων ζώων, πράγμα που έχει ως άμεση συνέπεια η Κρήτη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα με εγκλήματα κατά ζώων.
Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου «Ζωφόρος» Μαρία Χουστουλάκη, μιλώντας στην «ΚΡΗΤΗ ΤV», υποστήριξε πως δυστυχώς η Κρήτη απολαμβάνει μια άσχημη πρωτιά σε εγκλήματα που αφορούν παραμέληση, εγκατάλειψη ή κακοποίηση ζώων.
«Έχουμε πρωτιά στην Κρήτη εξαιτίας τέτοιων εγκλημάτων. Είναι η πρώτη κακουργηματική δίωξη εγκατάλειψης νεογέννητων ζώων που έγινε κατόπιν ενδελεχούς έρευνας από την Ελληνική Αστυνομία, αξιοποιώντας τα δεδομένα των ανθρώπων που ασχολούνται εθελοντικά με την προστασία των ζώων», ανέφερε η κ. Χουστουλάκη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο γάμος στοίχισε λίγο ακριβότερα – Πρόστιμο 5000 ευρώ και στον εισαγγελέα

Κώστας Παππάς

Μέτρα από τον Δήμο ενόψει της κακοκαιρίας:

Κώστας Παππάς

Δολοφονία για ένα τριώροφο και δύο καθαριστήρια ρούχων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..