• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Πάτρα: Βρήκε τσαντάκι με χιλιάδες ευρώ που έπεσε από Γιαννιώτη και το παρέδωσε
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Πάτρα: Βρήκε τσαντάκι με χιλιάδες ευρώ που έπεσε από Γιαννιώτη και το παρέδωσε

Τσάντα, που περιείχε 18.000 ευρώ σε δεσμίδες, βρήκε υπάλληλος της ΔΥΠΑ στην Πάτρα, το μεσημέρι της Παρασκευής και χωρίς δεύτερη σκέψη την παρέδωσε στην αστυνομία. Ο Κώστας Παπανδρέου σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάρω τηλέφωνο την ασφάλεια Πατρών, όπως και το έκανα. Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή να τα κρατήσω, τα χρήματα δεν ήταν δικά μου. Πιστέψτε με, αν θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα είναι να δώσουμε προς τα παιδιά μας τις αξίες αυτές, για να τις μεταδώσουν στις επόμενες γενιές και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο».
Επάνω σε τσάντα με 20.000 ευρώ «έπεσε» Καλαβρυτινός αστυνομικός, που υπηρετεί στην Αθήνα. Ο Γιώργος Σπυρόπουλος κατάφερε να εντοπίσει τον κάτοχο και την παρέδωσε. Επρόκειτο για Γιαννιώτη, που είχε μεταβεί στην Αθήνα για δουλειές.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

2η Έκθεση Γευσιγνωσίας – Το Επιμελητήριο Άρτας με το πρόγραμμα «αλιΑμβρα» φέρνει τα προϊόντα Αμβρακικού στο πιάτο μας

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: 3.823 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – 96 νεκροί και 647 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Δράση Γυναικών Άρτας – “Σπάμε τη σιωπή. Σταματάμε τη βία”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..