• Home
  • ΥΓΕΙΑ
  • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων η λήψη οργάνων που προσφέρθηκαν για δωρεά
ΥΓΕΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων η λήψη οργάνων που προσφέρθηκαν για δωρεά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη οργάνων που προσφέρθηκαν για δωρεά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 03 /03/2023, από νοσηλευόμενο ασθενή με εγκεφαλικό θάνατο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ).
Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ ευχαριστεί βαθύτατα τους οικείους του θανόντος οι οποίοι είχαν το μεγαλείο να προσφέρουν ζωή σε συνάνθρωπους μας. Ευχαριστεί επίσης, το προσωπικό της ΜΕΘ που ανέλαβε τις διαδικασίες της δωρεάς οργάνων την Αναισθησιολογική Κλινική και την Χειρουργική ομάδα λήψης των οργάνων (χειρουργική ομάδα ΠΓΝΙ για την λήψη των νεφρών ) οι οποίοι διεκπεραίωσαν το δύσκολο αυτό έργο υπό τον γενικό συντονισμό του ΕΟΜ και της τοπικής συντονίστριας της Ηπείρου του ΕΟΜ.
Η διαδικασία μεταμόσχευσης των νεφρών στους συμβατούς λήπτες έγινε στα Νοσοκομεία Λαϊκού και Ευαγγελισμού.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τι προκαλεί καρκίνο στα παιδιά και ποια τα ύποπτα συμπτώματα

Κώστας Παππάς

Η φλόγα του εθελοντή αιμοδότη στην Άρτα – Βραβεύτηκαν εθελοντές και δότες μυελού του οστού

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: 11.124 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – 97 νεκροί και 571 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..