• Home
  • ΥΓΕΙΑ
  • Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Άρτας βράβευσε εθελοντές αιμοδότες
ΥΓΕΙΑ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Άρτας βράβευσε εθελοντές αιμοδότες

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Άρτας σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο επιμελητήριο βράβευσε μερικούς εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή τους προσφορά στο εθελοντικό κίνημα .Σε οικογενειακό κλίμα και με βραβείο συναισθηματικής αξίας αποτυπώνοντας την ευγνωμοσύνη σε εκείνους που με τις μονάδες αίματος έχουν στηρίξει τον πάσχοντα συνάνθρωπο ,σε εκείνους που αιμοδότησαν για πρώτη φορά , στους πιο νέους ηλικιακά και σε εκείνους που δεν το βάζουν και επιμένουν να προσπαθούν για να χαρίσουν το πολυτιμότερο δώρο ,την ζωή. Ευχόμαστε σε όλους να είστε υγιείς , με διάθεση προσφοράς σας ευχαριστούμε από καρδιάς .
Καλό Καλοκαίρι!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άρτα: Ιατρικό συνέδριο με τίτλο «Ο ρόλος της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων”

Κώστας Παππάς

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – Ετήσια απολογιστική παρουσίαση των πεπραγμένων του Νοσοκομείου

Κώστας Παππάς

Αγρίνιο: Έρευνα για 40 θανάτους στην πανδημία – Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..