• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Θρήνος για τον χαμό του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο! Τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θρήνος για τον χαμό του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο! Τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία

Σαν βόμβα στην κυριολεξία έπεσε η είδηση του θανάτου του ιδιοκτήτη του Οίκου Ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, Δημήτρη Καμπανάρου. Ο 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Και όλοι ψάχνουν να βρουν το γιατί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε επιστολή που εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του.

Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μην μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Καμπανάρο. Το νέο άνθρωπο ο οποίος έδωσε ξαφνικά τέλος στην ζωή του σήμερα αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο μόλις 41 ετών Δημήτρης Καμπανάρος ήταν ο ιδιοκτήτης του Οίκου Ευγηρίας «Νέα Θάλπη» στον Άγιο Στέφανο, μια μονάδα υπόδειγμα όπως λένε όλοι όσοι την έχουν επισκεφθεί που από την πρώτη στιγμή έκανε τα αδύνατα δυνατά για να προστατεύσει τους τροφίμους της και το προσωπικό της από τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνελήφθη ανήλικη για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο

Κώστας Παππάς

Πενταπλή διάκριση για την ΗΠΕΙΡΟΣ σε 2 διεθνείς διαγωνισμούς

Κώστας Παππάς

Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε πολίτες και επιχειρήσεις στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..