ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη για τη Γέφυρα της Πλάκας

Η σημερινή βράβευση της πρότυπης αποκατάστασης της γέφυρας της Πλάκας αποτελεί δικαίωση για όλους όσοι εμπνευστήκαμε, εργαστήκαμε και υλοποιήσαμε αυτό το πρωτοπόρο έργο. Οι επιστήμονες, οι τεχνικοί και οι τεχνίτες, μετέτρεψαν την καταστροφή σε ελπίδα. Τα συντρίμμια σε υλικά της αποκατάστασης.
Από τις πρώτες ώρες της ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ότι η γέφυρα θα σταθεί και πάλι όρθια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διασφάλισε την απαιτούμενη χρηματοδότηση και συνέδραμε αποτελεσματικά στην άρση κάθε εμποδίου.
Τέσσερα χρόνια μετά, αυτή η υπόσχεση υλοποιήθηκε. Σήμερα βραβεύτηκε η έμπρακτη προσήλωση μας στην αποκατάσταση και διατήρηση της ιστορικής μνήμης. H Γέφυρα της Πλάκας στέκεται ξανά όρθια. Είναι ξανά κομμάτι της ζωής μας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κορωνοϊός: 916 νέα κρούσματα – 96 ακόμα νεκροί

Κώστας Παππάς

ΣτΕ: «Πράσινο φως» για το πρώτο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Αμβρακικός κόλπος: Σαρωτικοί έλεγχοι από το Λιμενικό για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..