ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα

Εξελίξεις στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι. Ο 27χρονος πατέρας που σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε, είχε αφήσει σημείωμα. Ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας κατηγορεί τη σύζυγό του για εγκατάλειψη. Κλείνει το σημείωμα με μια συγγνώμη.
Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι. Αν και από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας μπορεί να μην είχε βρεθεί σημείωμα από τον 27χρονο που σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, αλλά οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο μοιραίο.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ανασκόπηση της Εβδομάδας – Η μητέρα του Βαγγέλη Δραγατάκη μιλά στο A2D

Κώστας Παππάς

Για δεύτερη θητεία Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, ο Κώστας Τράμπας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..