ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμη 6 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης σε Ρόκκα και Καλαμιά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης κεντρικών δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Ρόκκα και στην Τοπική Κοινότητα Καλαμιάς. Η καλή εξέλιξη των εργασιών διαπιστώθηκε και από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο έργο, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο, Δημήτρη Ευαγγέλου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ρόκκα Χρήστο Βάντζο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλαμιάς Βασίλη Τζώρα.

Το συγκεκριμένο έργο, 6 χιλιομέτρων στα Ρόκκα και στην Καλαμιά, για το οποίο εκφράζουν την ικανοποίησή τους οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες των περιοχών, έρχεται να διευκολύνει την προσβασιμότητα σε κεντρικούς δρόμους, να ενδυναμώσει την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας παράλληλα σημαντικά τις μετακινήσεις κάνοντας τες πιο ασφαλείς για τους αγρότες και τους κατοίκους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γιώργος Στύλιος: Πλήγμα για τους ελαιοπαραγωγούς – Φέτος οι τιμές αγοράς της ελιάς είναι κάτω του κόστους.

Κώστας Παππάς

Ημερίδα με θέμα:«Αναζητώντας μονοπάτια» Το λευκό μπαστούνι και η προσβασιμότητα στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Στην Άρτα ο Σωτήρης Μπαρμπαρόσος, ποδηλατώντας για την «ΕΛΠΙΔΑ»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..