ΗΠΕΙΡΟΣ

Let’s do it Greece και στην Πρέβεζα

Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν την Κυριακή 7 Απριλίου σύλλογοι, σχολεία , φορείς και εθελοντές οι οποίοι μαζί με τον Δήμο της Πρέβεζας συμμετέχουν στην διεθνή περιβαλλοντική δράση LET’S DO IT GREECE 2019.
Το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση προετοιμασίας με την συμμετοχή της εντεταλμένης Συμβούλου Πολιτισμού Ελευθερίας Αγγέλη, της προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτισμού Δήμητρας Κοψάρη και εκπροσώπων φορέων , συλλόγων κλπ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου.

Οπως τονίστηκε στόχος είναι και φέτος μικροί και μεγάλοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να καθαρίσουν ακτές, παραλίες, δημόσιους χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία κλπ. στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα αγάπης για το περιβάλλον.
Ο Δήμος θα διανείμει στους συμμετέχοντες πλαστικές σακούλες, γάντια, υγρά καθαρισμού για τους εξωτερικούς χώρους και γενικότερα ό,τι απαιτείται για την υλοποίηση της δράσης.
Η 7η Απριλίου αναμένεται να εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή για την Πρέβεζα και μέχρι στιγμής (με την λίστα να μεγαλώνει καθημερινά) συμμετοχή έχουν δηλώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΟΤΕ, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ψαθάκι”, ο Σύλλογος “Φύση-Θέση”, το ΚΔΑΠ “Μόρφωση”, το 1ο Λύκειο και το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, οι Οδηγοί , το Λιμεναρχείο, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου και άλλες ομάδες , φορείς αλλά και μεμονωμένοι εθελοντές.

Related posts

Η Περιφέρεια Ηπείρου στην Διεθνή Εκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur

Κώστας Παππάς

Οι γονείς του 13χρονου χάρισαν ζωή μετά τον αδόκητο θάνατό του στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Αγιασμός των Σχολείων και το πρώτο κουδούνι στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..