ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Facebook: Ενώνει το Instagram με το Messenger – Ερχεται επανάσταση στο chat

Tο εικονίδιο των DM στο πάνω δεξιά μέρος της εφαρμογής του Instagram αντικαθίσταται με το εικονίδιο του Messenger
Μια σημαντική αλλαγή που θα επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως πραγματοποιεί η εταιρεία Facebook ενώνοντας δύο από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της, το Instagram και το Messenger. Συγκεκριμένα, η Facebook θέλει να ενώσει τα chat των εφαρμογών της, δηλαδή να επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα τα οποία θα ανοίγουν ταυτόχρονα από το Messenger, Instagram και το WhatsApp.
Οι χρήστες θα βρουν στη συγχώνευση Messenger και Instagram νέα χαρακτηριστικά, όπως χρωματισμό των chats, περισσότερα emojis, swipe-to-reply και συζητήσεις με φίλους που χρησιμοποιούν Facebook. Αν επιλέξετε το πλήκτρο αναβάθμιση, το εικονίδιο των DM στο πάνω δεξιά μέρος της εφαρμογής του Instagram θα αντικατασταθεί με το εικονίδιο του Messenger.
Οπως αναφέρει το The Verge, στόχος του Facebook είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ Messenger, Instagram και WhatsApp, ωστόσο η μετάβαση θα είναι μάλλον σταδιακή. Για αυτό το σκοπό το Facebook αλλάζει την υποδομή του εδώ και καιρό, ώστε να υποστηρίζει τη σύνδεση χρηστών που χρησιμοποιούν διαφορετικές Facebook εφαρμογές, ενώ το όλο σύστημα θα είναι κρυπτογραφημένο.
πηγή:ethnos.gr

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η επόμενη γενιά του USB υπόσχεται απίστευτες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων

Κώστας Παππάς

Σύγχρονες ηλεκτρονικές πλατφόρμες Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών στο τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού & Αναδασμού της ΔΑΟΚ ΠΕ Άρτας

Κώστας Παππάς

Σύζευξη του τηλεσκοπίου «Αρίσταρχος» με τον τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο Alphasat – Περισσότερες δυνατότητες για τις τηλεπικοινωνίες της χώρας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..