• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • e-μαγεία της ανάγνωσης στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Αρταίων
ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

e-μαγεία της ανάγνωσης στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Αρταίων

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αρταίων αποτελεί ένα ζωντανό πυρήνα της πολιτιστικής ζωής και της πνευματικής ανάπτυξης της πόλης. Διαθέτει βιβλία όλων των κατηγοριών γνώσεων, λογοτεχνίας (ελληνικής και ξένης), ιστορίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, κοινωνικών επιστημών καθώς και περιοδικά και οπτικοακουστικό υλικό (CD). Διαθέτει επίσης ειδική συλλογή από βιβλία που αναφέρονται στην Άρτα και στην Ήπειρο, ξενόγλωσσα βιβλία από δωρεές και ειδικό χώρο για το παιδικό τμήμα αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους.
Καθημερινά, οι υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Επιπλέον, η ομάδα της, διοργανώνει εκδηλώσεις και προγράμματα, περιλαμβανομένων συναντήσεων ανάγνωσης, διαλέξεων, εργαστηρίων και παιδικών εκδηλώσεων, που ενισχύουν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό στην τοπική κοινότητα. Είναι πάντα διαθέσιμη για να παρέχει υποστήριξη και να βοηθήσει τους επισκέπτες στη χρήση των πόρων και των υπηρεσιών που προσφέρονται.
Στη Βιβλιοθήκη έχει εγκατασταθεί κοινόχρηστος υπολογιστής στον οποίο οι πολίτες μπορούν να κάνουν αναζήτηση, να ανακαλύψουν το βιβλίο που τους ενδιαφέρει και στη συνέχεια να προχωρήσουν στον δανεισμό του. Οι περίπου 10.000 τίτλοι, οι οποίοι ανανεώνονται και πληθαίνουν συνεχώς με δωρεές συμπολιτών μας, πλουτίζουν το χώρο και ενθαρρύνουν την ανάγνωση και το ταξίδι στη γνώση.
Οι βιβλιοθήκες είναι πολύ περισσότερα από χώρους όπου φυλάσσονται βιβλία. Είναι μέρη γεμάτα συναισθήματα και νοσταλγία, γεμάτα με τη μαγεία των λέξεων και τη δύναμη των ιστοριών. Στις βιβλιοθήκες, μπορείς να βρίσκεις έναν κόσμο από περιπέτειες και φαντασία, να ανακαλύπτεις νέα μονοπάτια στη σκέψη και να συναντάς ήρωες και ηρωίδες που σε εμπνέουν. Είναι ένας χώρος που σε καλεί να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, να ονειρευτείς και να εμπλακείς σε συζητήσεις που μπορούν να αλλάξουν την άποψή σου. Όταν βρίσκεσαι μέσα σε έναν χώρο γεμάτο βιβλία, νιώθεις την ευλογία της γνώσης και την αγκαλιά της ιστορίας. Εκεί μπορείς να βρεις ησυχία και να απολαύσεις τον χρόνο σου με τον εαυτό σου ή να μοιραστείς αυτή την εμπειρία με άλλους αναγνώστες.
Ανακαλύψτε τη μαγεία της ανάγνωσης και της μάθησης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου μας. Επισκεφθείτε την σήμερα και εμπλουτίστε τη ζωή σας με γνώσεις. Επισκεφθείτε επίσης την ηλεκτρονική σελίδα (arta.elidoc.gr) και αναζητείστε το βιβλίο που επιθυμείτε.

Πληροφορίες:
Φιλελλήνων 11, Άρτα
2681 079125
http://arta.elidoc.gr/

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Δευτέρα – Παρασκευή: 8.00 π.μ.-14.00 μ.μ.
Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συλλογική η προσπάθεια αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας

Κώστας Παππάς

Ανακοίνωση για τη μονάδα ασφαλτικών στη Σαγιάδα

Κώστας Παππάς

Συλλαλητήριο Πέμπτη 20 Μάη, Πλ. Κιλκίς στις 8.οο μ.μ. – Δυναμική απάντηση στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..