ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Cosmote: Προβλήματα στο δίκτυο ίντερνετ και κλήσεις – Τι απαντά η εταιρεία

Προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote αντιμετωπίζουν από το απόγευμα της Τρίτης 10 Αυγούστου συνδρομητές σε Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο  και άλλες περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής τηλεφωνίας, αλλά και πρόσβασης στο δίκτυο 4G.

Τα προβλήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, υπάρχουν και σήμερα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G».
«Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Related posts

Perseverance: Μετέδωσε ήχο από τον Άρη το ρόβερ της NASA

Κώστας Παππάς

Apple: Τέλος στο iTunes έπειτα από 18 χρόνια

Κώστας Παππάς

«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Αδρακτάς – Ο εφευρέτης του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..