ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Cosmote: Προβλήματα στο δίκτυο ίντερνετ και κλήσεις – Τι απαντά η εταιρεία

Προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote αντιμετωπίζουν από το απόγευμα της Τρίτης 10 Αυγούστου συνδρομητές σε Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο  και άλλες περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής τηλεφωνίας, αλλά και πρόσβασης στο δίκτυο 4G.

Τα προβλήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, υπάρχουν και σήμερα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G».
«Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πραγματοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας eTwinning και Scientix στο 1οΔημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου

admin

Εκδήλωση: «Γένεση και Εξέλιξη του Σύμπαντος στη Σύγχρονη Κοσμολογία- Κοσμολογικές αντιλήψεις στην Επικούρεια Φιλοσοφία»

Κώστας Παππάς

Σε εφιάλτη για εκατομμύρια ανθρώπους μετατρέπεται το ψηφιακό κράτος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..